+36 30 367-8898
Oldal kiválasztása

1999-ben végeztem fodrászként a Nyíregyházán Wesselényiben, azóta dolgozom.
2000-ben kezdtem hajhosszabbítással foglalkozni, több technikából választhatsz, melyeket, kipróbáltam magamon és a közeli családtagjaimon. Ezért saját bőrömön is tapasztalt, tanácsokkal is tudok szolgálni vendégeimnek, valamint jobban megértem mire lenne szükségük, kényelmük érdekében.
Többször kérdezték már tőlem, hogy mit szeretek a munkámban?
Nem csak a technikai részét szeretem, hanem a lelki oldalát is.
A vendégek általában lapos, lenőtt, formátlan, (sokszor botrányos színű, és állapotú) hajjal érkeznek hozzám. Szomorúak, idegesek, mert nehéz napjuk van, vagy csak rosszul érzik magukat a bőrükben, ezért lehajtott fejjel érkeznek a szalonba.
Szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám által, az elkészült frizurájukban gyönyörködve, azt hátra dobva, mosolyogva, vidáman, megkönnyebbülten (sokszor konyha pszichológus is vagyok), „csajoskodva” távoznak, legközelebb pedig reményekkel telve állítanak újabb és újabb feladatok, kihívások elé. Ekkor már mosolyogva érkeznek, mert tudják, hogy:
Legjobb tudásom szerint igyekszem kielégíteni a kívánságokat frizura ügyben, de ha valaminek tartok a hosszú távú következményeitől, akkor azt is elmagyarázom a vendégnek. Van, amire nemet mondok, de mindig ajánlok alternatívákat, hogy szerintem, hogyan kellene kivitelezni. Persze a mindennapokhoz tanácsokkal, kezelési utasításokkal igyekszem hozzájárulni, hogy a frizura elkészítése otthon is egyszerűbben működjön 
2012-ben kezdtem előbb felsőfokon, majd azt elvégezve alapszakon, a Nyíregyházi Egyetemen, Csecsemő-, és kisgyermek nevelő szakon, ahol minden féle érdekes tantárggyal találkoztam, sok-sok pszichológiával, ami mindig is érdekelt. 2017-ben megszakítottam tanulmányaim 1 év halasztás után diplomáztam. Ekkor született a kislányom, Bettina. Vele igyekeztem kihasználni a babázós időszakot, így közel 2 év kihagyás után, újra kezdem a fodrászatot, a tőlem megszokott módon, igyekszem gyorsan megtanulni az új dolgokat.
Még vár rám 1 nyelvvizsga, amire sokat kell tanulnom, de az is régi álmom, hogy beszéljek angolul.

Hajhosszabbítási technikákról, frizurák és egyéb érdekességekről bővebben a raczildiko.hu-n, ha további kérdéseid vannak, megtalálsz bejelentkezés alapján.