+36 30 367-8898
Oldal kiválasztása

Azt sem tudom, hol kezdjem.

Nem új dolog, hiszen már a rómaiak, egyiptomiak is színezték a hajukat. Gondoljunk csak dédanyáinkra, akik kamillázták vagy dióval, indigóval, hennával változtattak hajszínükön. De már nagyanyáink is oxidációs festéket használtak, és „hidrogénezték” a hajukat.
Hajfestés: valamilyen anyaggal megváltoztatjuk a hajszínt. Ez lehet természetes vagy mesterséges és itt nem terek ki a millió változatra. Lehet tartós, ami leginkább lenő, és kevésbé kopik. Lehet féltartós színező, azaz pl 30 mosásig jó, hááát mindenki számolja ki, ha heti 1x mosok hajat az 30 hét, az bőven több mint félév…vagy lehet 5 hajmosásig, de akár 1 mosással eltávolítható fizikai színező, ami nem hatol be a hajszálakba, hanem kívülről vonja azt be. Lehet világosítás, sötétítés, árnyalás, stb, verzió annyiféle, ahányan vagyunk, mert hiszem azt, hogy minden ember egyedi. Teljes, tő vagy tincses, tömb, szekcionális, vagy ezek keveréke, hogy a melír, satír, itt—ott világosabb stb, festéseket már ne is soroljam.
Az, hogy milyen anyagot használunk, mindig az elérendő szín és a jelenlegi közti különbség adja. Viszont ehhez elengedhetetlen, felmérni a jelenlegi állapotát a fejbőrnek, hajnak, a vendég stílusát megismerni, esetleg a múltban történteket megbeszélni, mert ezek mind-mind befolyásolják az eredményt.
Én el szoktam mondani mi vár ránk az elkészítés alatt, meddig tart milyen vonzatai lesznek, mit kell otthon használni, mikor kell kb. újra festeni. Ha a vendég vállalja, a felvázolt dolgokat, akkor nem vagyok semmi jónak az elrontója!