+36 30 367-8898
Oldal kiválasztása

Álmodtál már róla, hogy 10-es színmélységen tökéletes ősz fedést érj el? Volt már , aki erősen őszült még is hamvas szőke szeretett volna lenni? Szeretnéd, hogy az ősz haj hajfestésekor ne csak a szín legyen tökéletes, de a haj is nyerje vissza eredeti rugalmasságát? Akkor neked az új AGE DEFY-ra van szükséged!
A szalonmunka alkalmával sokszor előkerülő probléma, hogy ősz hajú vendégünk minél világosabb szőke szeretne lenni, hogy ne legyen nagyon észrevehető a lenövése. Ám ahogy a színmélységekkel haladunk a legvilágosabb felé az ősz fedés egyre nehezebb ügy. Volt!!! Mert itt az új AGE DEFY 9NN+ és 10NN+ árnyalata, ami tökéletes ősz fedést nyújt, mindenféle adalékanyag nélkül!
A másik ilyen probléma, mikor a szalonba betérő ősz hajú vendég azt szeretné, hogy hűvös árnyalatú legyen a haja. Nehéz ügy, mert az ősz fedés érdekében normál esetben meleg pigmentet kell használnunk. De már ez is csak a múlt problémája, hiszen itt az új AGE DEFY NN+ sorozat, melynek 5NN+ 6NN+ 7NN+ 8NN+ 9NN+és 10NN+ árnyalatai a tökéletes ősz fedésen túl természetes hűvös tónusúvá festik a hajat!
Végül, de nem utolsó sorban gyakran szeretnénk, hogy a szalonban betérő ősz hajú vendégeknek ne csak a hajszínük legyen tökéletes és tartós, de szeretnénk, ha hajuk visszanyerné korábbi rugalmas, fiatalos állagukat. Ez a probléma pedig már korábban sem volt probléma a JOICO szalonokban, hiszen a Vero K-Pak Age Defy hajfiatalító kezelésével még a legdurvább szálú ősz haj is visszanyeri eredeti rugalmas textúráját. És most 9 teljesen új árnyalattal bővül az AGE DEFY sorozat: 5NN+ 6NN+ 7NN+ 8NN+ 9NN+ 10NN+ 6NGC+ 8NGC+ és 5BCR+

Ezek az új AGE DEFY árnyalatok továbbra is a 3-Defense Technology-nak köszönhetően pótolják az idő mulásával a szervezetben már nem termelt lipideket és aminosavakat, és a Bio-mimetikus Ceramidokat, melyeknek hiányában lesz az ősz haj rugalmatlan, matt és nehezen kezelhető. Ezen kívül a festékben lévő Quadramin Complex koncentrált keratin protein beépülése a hajszálakba eredményezi, hogy a hajszálak minősége festésről festésre jobb lesz!
Végül, de nem utolsó sorban az új Age Defy sorozatnak van egy fantasztikus új színskálája, mely nem csak logikusan felépített színkoordinátor, de teli van hasznos technikai információval a még egyszerűbb használat érdekében. Minden egyes árnyalathoz két tincsminta tartozik, az első megmutatja, hogy 50%-os ősz hajon milyen színeredményt kapunk, a második pedig a 100%-os tiszta ősz hajon hozott eredményről tanúskodik.