+36 30 367-8898
Oldal kiválasztása
Egy megfelelően ápolt haj

Ebben a mappában arról adnék egy kis felvilágosítást, mit, mivel, hogyan tegyünk, hogy könnyebb legyen kezelni a frizuránkat, és csillogó, ápolt, fényes, puha hajunk legyen.

Az otthoni hajápolásról (ami általában több alkalom, mint amit a fodrásznál töltünk, 1 hónapon belül.). Persze az is nagyon fontos, hogy kedvenc szakemberünk milyen termékeket használ.

Mindenki a fejbőrének megfelelő sampon kiválasztásával kell, hogy kezdje a dolgot. Én és vendégeim tapasztalatával azt gondolom, hogy a sok reklámfogás miatt sokan abba a hibába esnek, hogy a samponnál főleg azt keresik milyen lesz a hajuk tőle, pedig a sampon a fejbőr tisztítására szolgál és a hajunk puhasága stb. már nem a sampontól függ. Tehát elsősorban a fejbőrünkre koncentráljunk a választásnál, az ápolás a második legyen. 
Balzsam. Sokan nem tudják de, ha a fejbőrre kerül és nem lesz rendesen onnan lemosva több kárt, csinálunk, mint hasznot. Zsírosodást, korpásodást is okozhat, de épp elég, ha csak összeesik miatta a frizuránk. 


Tehát ha van egy nekünk megfelelő balzsam vagy pakolás ( ez a balzsamtól erősebb, ugyan azt a célt szolgálja) akkor főként a haj végekre és hosszára kenjük, ha pedig sikerül a tövére, fejbőrre is rá kenni, akkor nagyon alaposan kiöblíteni belőle!!!
Festett, vegyszerrel kezelt, dauerolt, nehezen fésülhető és hosszú vagy vasalt hajakra kötelező használni őket.
A nem kiöblítendő, hajban maradó általában összerázandó, fújós balzsamokat inkább csak kifésülő sprayként használjuk, mert nem olyan erősek, viszont olajos, szilikonos a tartalmuk tehát pluszba és nem a pakolás helyett nagyon jól fésülhetővé teszik a hajakat.